Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 24
Судді знайшли схожості між планшетом і пристроєм, зображеним на датованих 2004 роком кресленнях. Їх надала для розгляду Apple. 

Компанія Apple добилася введення на території Європейського союзу тимчасової заборони на продаж планшета Galaxy Tab 7.7, передає Webwereld. Планшет випустила Samsung.

Заборону наклав суд в німецькому місті Дюссельдорф.

Аналогічна заборона на інший пристрій Samsung - планшет Galaxy Tab 10.1 - була введена в серпні 2011 року. Спочатку заборона діяла в усьому ЄС, потім була обмежена тільки Німеччиною.

У 2011 році Samsung змогла обійти заборону, випустивши оновлену версію пристрою. Вона отримала назву Galaxy Tab 10.1N. Apple намагалася знайти порушення і в цьому апараті, але суд не погодився з компанією.

Предметом розбіжностей між Samsung і Apple є вигляд пристроїв. Компанія Тіма Кука стверджує, що південнокорейський виробник запозичує її оформлювальні рішення і застосовує їх у своїх продуктах. ... Читати далі »
Переглядів: 368 | Додав: pierre_cardin | Дата: 24.07.2012

Нацкомфінуслуг опублікувала на своєму сайті законопроект щодо заборони створення пірамідальних схем.


Автори проекту пропонують доповнити Кримінальний кодекс статтею 190-1 «Створення, сприяння діяльності, пропозиція участі, рекламування пірамідальної схеми», що підвищить рівень довіри населення до фінансових установ та послуг, які ними надаються у зв'язку зі зменшенням кількості фінансових шахраїв.

Так, за створення, сприяння діяльності, пропозиція участі, рекламування пірамідальної схеми, якою передбачається надання фізособою в розпорядження іншим особам фінансових активів в обмін на отримання можливості отримати фінансову вигоду за рахунок залучення фінансових активів інших фізосіб в пірамідальної схемою і їх перерозподілу на користь такої особи пропонують карати громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Якщо ж аналогічні дії були вчинені повторно або ... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: pierre_cardin | Дата: 24.07.2012

Інтернет Асоціація України (далі - ІнАУ) звернулася до Кабінету Міністрів з пропозицією внести зміни в Закон України «Про телекомунікації» і доручити Адміністрації Держспецзв'язку розробити Порядок демонтажу телекомунікаційних мереж.


«Останнім часом в різних областях Україні почастішали випадки демонтажу телекомунікаційного обладнання та знищення будинкових розподільних мереж операторів і провайдерів телекомунікацій, які здійснюються представниками органів місцевої влади та комунальних підприємств під виглядом впорядкування відносин на ринку телекомунікацій. У більшості випадків метою цих дій є перерозподіл телекомунікаційного ринку », - коментує ситуацію Голова Правління ІнАУ Сергій Бойко.

ІнАУ просить заборонити без рішення суду демонтувати телекомунікаційні мережі та телекомунікаційне обладнання, які використовуються для надання споживачам відповідних послуг. Крім того, також внесено пропозицію доручити Адміністрації Держспецзв'язку розробити ... Читати далі »
Переглядів: 361 | Додав: pierre_cardin | Дата: 24.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031