Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 13
Держкомпідприємництва провів робочу нараду з питань легалізації пасажирських перевезень автотранспортом, за результатами якого підписано спільний протокол, спрямований на врегулювання окремих питань розвитку бізнесу.


На нараді було узгоджено спільну позицію і сформовані пропозиції щодо:

- Розробки ефективного регуляторного механізму виставлення транспортних засобів претендентами під час проведення конкурсу (зокрема, заснувати реєстр відомостей про учасників конкурсів), закріплених на вже працюють маршрутах або тих, що вже виставлялися на конкурс і служили складовою частиною нарахування балів за отриманим маршруту;

- Проблемних питань, пов'язаних з переоформленням свідоцтв на право займатися підприємницькою діяльністю і отримувати ліцензії на пасажирські автомобільні перевезення;

- Внесення змін до нормативно-правову базу щодо обов'язковості з ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: pierre_cardin | Дата: 13.07.2012

Передбачається, що Угода дозволить попередити злочини проти власності, а також підвищить ефективність їх розслідування та розкриття.


На засіданні Кабінету Міністрів було прийнято розпорядження «Про подання на ратифікацію Верховною Радою України Угоди про співробітництво держав-учасниць СНД у боротьбі з крадіжками автотранспортних засобів і забезпеченні їхнього повернення». Також на розгляд засідання уряду був внесений відповідний законопроект про ратифікацію. Сам документ про співпрацю було підписано країнами-учасницями СНД в листопаді 2005 року в Москві.

Угода спрямована на створення правових умов, необхідних для координації співпраці України з іншими державами СНД у питаннях попередження, виявлення, припинення, розкриття та розслідування злочинів, пов'язаних з крадіжками автотранспортних засобів, а також їх розшуку.

В Угоді детально регламентовани ... Читати далі »
Переглядів: 365 | Додав: pierre_cardin | Дата: 13.07.2012

Міністерство фінансів своїм наказом затвердило Порядок заповнення митної декларації для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами для особистих і сімейних потреб.


Мова йде про декларування товарів, які переміщуються через кордон в ручній поклажі, супроводжуваному і несупроводжуваному багажі, багажному відправленні та відповідно до закону повинні бути задекларовані.

Згідно з наказом, декларація заповнюється власноручно громадянином (що досягли 16-річного віку), або уповноваженою ним особою, і завіряється його особистим підписом до пред'явлення товарів для митного контролю. Декларація заповнюється в одному примірнику.

... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: pierre_cardin | Дата: 13.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031