Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 17
Україні необхідно відмовитися від масового використання миючих засобів, що містять фосфати, заявив в.о. Міністра регіонального розвитку Олександр Аліпов Це слід впроваджувати поетапно, як і відмова від використання поліетиленової упаковки малого обсягу.

«Фосфати - одні з найбільш агресивних забруднювачів води і поверхневих вододжерел, їх сполуки погано розкладаються в природі, завдають їй великої шкоди. Шкодять вони і людині, з часом приводячи до різних захворювань і розвитку ракових клітин. Разом з тим, більшість вітчизняних очисних споруд не розрахована на очищення стоків від вмісту фосфатів, в першу чергу тому, що на момент їх проектування подібних технологій і миючих засобів просто не існувало », - сказав О.Аліпов.

За його словами, необхідна термінова розробка нормативно-правового акта про поетапне скорочення та заборону використання фосфатів у миючих засобах, аналогічного тому, який Мінрегіон розробив для поліетиленових пакетів ... Читати далі »
Переглядів: 373 | Додав: pierre_cardin | Дата: 17.07.2012

Міністерство інфраструктури своїм наказом від 20.06.2012 № 331 затвердило Типову форму договору на здійснення нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на внутрішньообласних маршрутах протяжністю понад 50 км та міжобласних маршрутах.

Наказ зобов'язує автомобільних перевізників (крім суб'єктів господарювання), що займаються туристичними та екскурсійними послугами на власному або орендованому транспорті, в обов'язковому порядку керуватиметься Типовий формою договору в разі здійснення відповідних перевезень.

Договір укладається між перевізником та замовником, організуючим групи пасажирів (туристів).

У договорі закріплено, що організовані групи дітей можу перевозитися водіями, які мають стаж не менше п'яти років. При перевезенні за маршрутом довжиною понад 500 км або перевезення організованих груп дітей за межі населеного пункту і протяжністю маршруту понад 250 км, в рейс має бути над ... Читати далі »
Переглядів: 1312 | Додав: pierre_cardin | Дата: 17.07.2012

Кабмін вніс зміни до Положення про державний реєстр лікарських засобів.

Уряд своєю постановою № 629 від 16 липня 2012 внесло зміни до пункту 4 Положення про держреєстр ліків, згідно з якими тепер необхідно буде вносити до реєстру інформацію про методи контролю.

Згідно зі змінами, додатково до реєстру мають вноситися відомості про побічну дію, формі випуску, умови зберігання, термін придатності, приналежності до лікарських засобів, рекламування яких заборонено; також інструкція для медичного застосування лікарського засобу, фармакопейна стаття або методи контролю якості лікарського засобу.

Раніше в реєстр вносилася тільки інформація про назву лікарського засобу (торгова назва, міжнародна непатентована назва); найменування виробника, його місцезнаходження та місцезнаходження його виробничих потужностей; синоніми, хімічна назва, повний склад лікарського засобу; фармакологічна дія, фармакотерапевтична група лікарського засобу; сві ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: pierre_cardin | Дата: 17.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031