Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 20
Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі зайнялася порушниками законодавства, які розміщують рекламу в зошитах і щоденниках.

Виробники і розповсюджувачі друкованої продукції шкільного призначення систематично порушують законодавство у сфері суспільної моралі та реклами. Мова йде про розміщення в підручниках, щоденниках та іншій друкованій продукції шкільного призначення інформації рекламного характеру, а також реклами «порушує правила пристойності».

Про це говориться в інформаційній довідці Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі.

Зокрема, під час вибіркової перевірки шкільних та загальних зошитів та щоденників, проведеної комісією, була виявлена ​​реклама мобільного контенту, зображення та текстова інформація про відомих автовиробниках марок автомобілів, мобільних телефонах, зірках вітчизняного і зарубіжного шоу-бізнесу.

Нагадаємо, законом ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: pierre_cardin | Дата: 20.07.2012

Міністерство внутрішніх справ розробило нову Інструкцію з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування громадян.


МВС України своїм наказом від 13.04.2012г. № 321 затвердило Інструкцію з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україну органами Державної міграційної служби України.

Нагадаємо, що ведення такого реєстраційного обліку здійснюється відділами, секторами адресно-довідкової роботи головних управлінь Державної міграційної служби.

Реєстраційний облік здійснюється у формі картотек, що складаються з талонів зняття з реєстрації за місцем проживання в Україну (далі - талон) і відомостей про реєстрацію місця проживання фізичних осіб.

Реєстраційний облік ведеться двома способами: на паперових носіях та в електронному форматі (у другому випадку, якщо в наявності є необхідне обладнання та програмне забезпечення) у межах обслуговування адміністративно-територіального ра ... Читати далі »
Переглядів: 2142 | Додав: pierre_cardin | Дата: 20.07.2012

Оболонський районний суд Києва випустив під заставу трьох лікарів Інституту ім.О.Шалімова, яким пред'явлено звинувачення у торгівлі людьми. Про це УНН повідомила прес-секретар прокуратури столиці Мирослава Мушка.

Суд змінив запобіжний захід трьом лікарям Інституту ім.О.Шалімова за клопотанням підсудних.

"За клопотанням підсудних суд змінив запобіжний захід утримання під вартою на заставу. Сторона звинувачення виступала проти", - розповіла М.Мушка.

Що стосується суми застави, то, за її словами, один з підсудних відпущений під заставу в 76 тис. грн, другий під заставу в 102 тис. грн і третьої - 153 тис. грн ..

... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: pierre_cardin | Дата: 20.07.2012

Урядом внесено зміни до Порядку затвердження проектів будівництва та проведення їх експертизи.

Експертиза проектів IV та V категорій складності, які реалізуються за рахунок бюджету, коштів державних і комунальних підприємств, установ і організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії, повинна здійснюватися експертними організаціями державної форми власності. Сама процедура не змінюється, тому додаткових витрат ні коштів державного бюджету, ні з боку замовників будівництва не відбувається.

Відповідні зміни були затверджені постановою Кабміну № 595.

«Спрощення дозвільних і погоджувальних процедур у будівництві, в тому числі проведення експертизи проектів будівництва, передбачених Законом України« Про регулювання містобудівної діяльності », має відбуватися одночасно з посиленням контролю з боку держави за раціональним витрачанням учасниками будівництва коштів держави і наданих під її гаран ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: pierre_cardin | Дата: 20.07.2012

З сьогоднішнього дня можна укладати мирову угоду з митницею і по-новому заповнювати декларацію митної вартості.

20 липня набуває чинності ряд документів, затверджених Мінфіном, і стосуються митного регулювання.

Так, вступили в силу наступні накази Мінфіну:

-наказ від 24.05.2012 № 599 «Про затвердження Форми декларації митної вартості та правил її заповнення»;

- Наказ від 28.05.2012 № 614 «Про затвердження Порядку заповнення митної декларації для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами для особистих, сімейних та інших потреб, не пов'язаних зі здійсненням підприємницької діяльності»;

- Наказ від 28.05.2012 № 607 «Про затвердження Типового мирової угоди про припинення провадження у справі про порушення митних правил»;

Всі три наказу опубліковані сьогодні у виданні «Офіційний вісник України» № 52.

http://jurliga.ligazakon.ua/news/2012/7/20/68931.htm ... Читати далі »
Переглядів: 687 | Додав: pierre_cardin | Дата: 20.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031