Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 16
Закон був опублікований у виданні «Голос України» від 04.07.2012 р. № 119.

5 липня 2012 вступив в силу Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення правил руху через залізничні переїзди та перевезень пасажирів автомобільним транспортом».

Закон передбачає ряд нововведень, зокрема, у новій редакції викладена стаття 123 КпАП.

Згідно з внесеними змінами, в'їзд на залізничний переїзд у випадках, коли рух там заборонено, буде каратися штрафом від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1190 гривень) з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

За таке саме правопорушення статтею (як альтернативне покарання) передбачений адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб з оплатним вилученням транспортного засобу чи без нього.

У разі ж, якщо вищезгадане порушення абсолютно водієм під час надання пос ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: pierre_cardin | Дата: 16.07.2012

У прийнятих НКРСІ в минулий четвер правилах надання послуг надання доступу до інтернету кількість сервісів було скорочено з 15 до 5. «ProIT» має фінальною версією документа, яка піде на реєстрацію в Мін'юст.

Нагадаємо, початковий проект правил був затверджений 31 травня. За трохи більше місяця в нього було внесено багато правок.

У правилах збереглися такі послуги доступу в мережу:

1. підключення кінцевого обладнання до мережі оператора, в тому числі розташованого на майданчику оператора, провайдера і призначеного для роботи в Інтернет;

2. доступ до Інтернету по комутованих та / або виділеним каналам;

3. доступ в Інтернет з використанням технології Ethernet;

4. доступ в Інтернет з використанням радіочастотного ресурсу;

5. послуга з надання в користування каналів електрозв'язку та телекомунікаційних мереж.

Глава ІнАУ Сергій Бойко, який запропонував ряд правок до правил на стадії їхнього обговорення, вважає, що ... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: pierre_cardin | Дата: 16.07.2012

Отримувати комісійні та інші винагороди, відтепер заборонено

Рекрутинговий бізнес, який до цих пір не зумів нормально стати на ноги після кризи 2008 року, коли на ринку залишилося близько 60% учасників, в липні цього року знову заштормило, пише видання Коментарі.
У статті українського видання зазначається, що це сталося через прийняття депутатами урядового закону Про зайнятість населення, за допомогою якої влада вирішила переполовинити кількість існуючих компаній.
Як зазначає юрист міжнародної юридичної фірми Schoenherr Анна Синиця, новий Закон вперше закріплює в Україні такі поняття як: "рекрутинг" (діяльність підприємств, що надають посередницькі послуги з працевлаштування), "аутстаффінг" (послуга виведення персоналу за штат роботодавця) і "аутсорсинг" ( діяльність підприємств, що здійснюють наймання співробітників для виконання ними робіт в іншого роботодавця).

Видання зауважує, що до недавнього часу в Україні існувало два види "посередників ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: pierre_cardin | Дата: 16.07.2012

НКРСІ підготувала лист № 01-4020/10 від 02.07.2012г., Що роз'яснює деякі положення Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг.

Зокрема, роз'яснення стосується порядку повідомлення абонентів про зміну вартості послуг, що надаються.

Згідно з Правилами, якщо оператор (провайдер) змінює тарифи, тарифні плани, то не пізніше ніж за сім календарних днів до їх зміни він зобов'язаний опублікувати нові тарифи в ЗМІ або на своєму веб-сайті та повідомити абоненту про зміну тарифів, тарифних планів на послуги.

Відповідно до пункту 49 Правил, у разі зміни умов надання послуг та тарифів, оператор, провайдер зобов'язаний безоплатно надіслати абоненту повідомлення про це.

У повідомленні повинна зазначатися інформація про зміни тарифів, дату і термін їх введення з посиланням на сайт і / або номер телефону або інший доступний споживачеві джерело інформації.

Правила не висувають жорстких вимог ... Читати далі »
Переглядів: 1100 | Додав: pierre_cardin | Дата: 16.07.2012

Кабмін постановою № 617 від 11 липня вніс зміни в Порядок розгляду заяв та повідомлень про вчинення насильства в сім'ї або реальну його загрозу.

Відповідно до затверджених змін, прийняття, облік та розгляд заяв від потерпілих або членів сім'ї, стосовно яких існує реальна загроза вчинення насильства, здійснюватиметься за місцем проживання жертви (або майбутньої жертви) Мінсоцполітики, структурним підрозділом, відповідальним за реалізацію державної політики щодо попередження насильства в сім'ї, і відповідним підрозділом органу внутрішніх справ.

Нагадуємо, раніше такими заявами займалося Міносвіти (в тексті документа вказується Міністерство у справах молоді та спорту, яке в процесі злиття увійшло до складу згадуваного Міносвіти), управління у справах сім'ї та молоді відповідної держадміністрації та служба дільничних інспекторів міліції та кримінальною міліцією у справах дітей органів внутрішніх справ.

http://jurliga.ligazakon.ua/ ... Читати далі »
Переглядів: 394 | Додав: pierre_cardin | Дата: 16.07.2012

Суб'єкти господарювання узгодили поведінку під час участі в торгах із закупівлі машини для дорожньої розмітки.

Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Кредмаш Сервіс» (м. Кременчук) та ТОВ «Еверест Груп» (м. Харків) в загальному на 136 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, що стосуються спотворення результатів торгів.

Як встановило Відділення, такі узгоджені дії під час участі в торгах із закупівлі КП «Кременчуцьке підрядне дорожнє ремонтно-будівельне управління» машини для дорожньої розмітки привели до усунення конкуренції між учасниками. Наслідком такого поводження стало спотворення результатів торгів.

Порушення відбулося в травні 2011 року.

http://jurliga.ligazakon.ua/news/2012/7/16/68575.htm
Переглядів: 335 | Додав: pierre_cardin | Дата: 16.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031