Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 12
Госінвестпроект у вересні отримає ТЕО проекту з будівництва концесійної дороги. Мова йде про ділянку дороги завдовжки в 18 кілометрів і новому мосту через Дніпро

Госінвестпроект реалізує проект з будівництва першої в Україну концесійної дороги. Про це в ході конференції "Italy & Ukraine: Building together" заявив керівник InvestUkraine Сергій Євтушенко, повідомляє прес-служба Госінвестпроекта.

"У нас є всі шанси вперше побудувати в Україну дорогу не за бюджетні кошти", - зазначив Євтушенко.

"Мова йде про ділянку дороги завдовжки в 18 кілометрів, плюс - новий міст через Дніпро. України - країна з високим індексом транзитності, через неї проходить багато міжнародних коридорів. Орієнтовно у вересні ми повинні отримати результати ТЕО проекту, після чого будемо організовувати міжнародний інвестиційний конкурс для провідних світових консалтингових компаній з метою залучення концесіонера, в тому числі і італійських компаній ", - заявив Євтушенко. ... Читати далі »
Переглядів: 387 | Додав: pierre_cardin | Дата: 12.07.2012

Депутат В.Журавський пропонує встановити адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму.

Автор вважає, що українському співтовариству нав'язують ідеї, які руйнують його морально і духовно. До таких ліберальним віянням В.Журавський відносить пропаганду гомосексуалізму, їх підносили під виглядом боротьби за право вибору сексуальної орієнтації. Такі ідеї невластиві національному менталітету, і до того ж, з метою виховання психічно повноцінного підростаючого покоління слід захистити населення від розповсюдження подібних ідей, вважає народний депутат.

Проектом № 10729 пропонується встановити адміністративну відповідальність за публічні дії, спрямовані на пропаганду гомосексуалізму, лесбіянства, бісексуалізму, трансгендерності. Подібні дії можуть спричинити накладення штрафу від 500 до 900 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Під такими пропагандистськими публічними діями слід ро ... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: pierre_cardin | Дата: 12.07.2012

Проект, за допомогою якого можна зобов'язати фінустанови відповідати за будівництво житла, перебуває на розгляді Комітету ВР з питань фінансів і банківської діяльності, податкової та митної політики.

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» протестує проти проекту № 9338 і наполягає, щоб забудовник і далі виконував свої зобов'язання і ніс відповідальність за виконувані ним роботи.

Проектом пропонується зняти відповідальність за результати проекту житлового будівництва із забудовника і перекласти її на управителя фонду фінансування будівництва (далі - ФФБ) - фінансова установа, яка здійснює управління майном, отриманим у довірчу власність. Втім, УКБС вважає, що сьогодні взаємини між фінансовими установами, інвесторами і забудовниками успішно функціонують і не вимагають кардинальних змін.

У зверненні до профільного Комітету ВР УКБС зазначає, що прийняття законопроекту призведе до збільшення ризиків, як інвесторів, так і ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: pierre_cardin | Дата: 12.07.2012

7 липня Кабмін подав до парламенту законопроект щодо встановлення принципу провадження господарської діяльності суб'єктами приватного права без застосування печаток.

У пояснювальній записці автори проекту відзначають, що застосування печаток у бізнесі не тільки не на користь, але швидше за все і на шкоду. По-перше, виготовлення печатки забирає і час, і гроші, до того ж, підробити друк досить легко. По-друге, не поодинокі випадки рейдерських захоплень або не передачі колишнім керівництвом новому печаток, внаслідок чого бізнес не може нормально функціонувати, оскільки рішення починають приймати або рейдери, чи старе керівництво, яке оформляє договору «задніми» числами.

Проектом № 10730 пропонується виключити застосування печаток суб'єктами господарювання в госпдіяльності, і встановити, що такі суб'єкти можуть мати печатку зі своїм найменуванням та ідентифікаційним кодом, проте її виготовлення для отримання будь-яких документів дозвільн ... Читати далі »
Переглядів: 458 | Додав: pierre_cardin | Дата: 12.07.2012

Державна податкова служба України (ДПСУ) пропонує відмовитися від 17%-вої ставки податку на доходи фізичних осіб. Про це йдеться в проекті фіскальної реформи ДПСУ, який має видання "Коммерсант-Украина". 

Сьогодні в Міністерстві фінансів відбудеться обговорення проекту радикальної податкової реформи, підготовленої ДПСУ. Документ під назвою "Концептуальні зміни податкової системи" перший заступник міністра фінансів Анатолій М'ярковський і заступник голови ДПС Андрій Ігнатов представлять для обговорення відомствам, галузевим асоціаціям і експертам.

Відмова від 17%-вої ставки податку заощадить фізособам всього 1 млрд грн, одначе ДПСУ до цих пір не може визначитися, що робити з 15-відсотковою ставкою. У концепції зазначається, що ДПС пропонує знизити її до 10%. Це призведе до втрати місцевими бюджетами 20 млрд грн, але за рахунок легалізації зарплат дасть додатково 30 млрд грн.

Таке велике зростання буде викликано примусовою легалізацією ... Читати далі »
Переглядів: 364 | Додав: pierre_cardin | Дата: 12.07.2012

Вчора Міністр інфраструктури Борис Колесніков в рамках конференції «Україна та Італія: будуємо разом» заявив, що український уряд запропонує пільгові умови для будівництва доступного житла. 
«Уряд України готовий розглянути питання звільнення від податку на прибуток на 10 років усіх будівельних компаній, які будуть задіяні в будівництві доступного житла, безкоштовної передачі житла забудовникам і безкоштовної прокладки комунікацій: підведення води, каналізації, електромережі», - сказав Б. Колесников. 

Крім того, за словами віце-прем'єра, держава розгляне питання про можливість виплат відсотків по кредитах компаніям, які закупили відповідне обладнання. А для потенційних власників доступного житла будуть діяти свої програми лояльності. «Ті, хто побажає придбати доступне житло, зможе отримати його на основі фінансово ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: pierre_cardin | Дата: 12.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031