Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 05
Парламентом прийнято закон щодо відомчої реєстрації транспортних засобів.

Законом визначені повноваження органів внутрішніх військ МВС України, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації і Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту щодо здійснення обліку та розподілу номерних знаків, проведення обов'язкового технічного контролю та відомчої реєстрації транспортних засобів.

Згідно з доповненнями до Закону «Про дорожній рух», для автоматизованого обліку транспортних засобів, що використовуються на вулично-дорожній мережі загального користування, підлягають державній або відомчої реєстрації та відомостей про їх власників ведеться Єдиний державний реєстр, держателем якого є Державтоінспекція Міністерства внутрішніх справ України.

Органи, що здійснюють відомчу реєстрацію транспортних засобів після реєстрації (внесення змін до відомостей пр ... Читати далі »
Переглядів: 565 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.07.2012

В резолюції міститься заклик до всіх держав захищати права особистості в Інтернеті в тій же мірі, в якій ці права захищаються в повсякденному житті.

Рада ООН з прав людини сьогодні прийняв першу резолюцію про свободу поширення інформації в Інтернеті. У документі міститься заклик до всіх держав захищати права особистості в Інтернеті в тій же мірі, в якій ці права захищаються в повсякденному житті.

Незважаючи на заперечення з боку Китаю, Росії та Індії, 85 держав висловили підтримку проекту резолюції.

Такі підсумки голосування надзвичайно важливі, адже це перша резолюція ООН, яка підтверджує необхідність захищати права особистості в Інтернеті з тією ж наполегливістю, з якою це робиться в «реальному світі».

Ліга: Закон
Переглядів: 497 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.07.2012

Верховна Рада ухвалила в другому читанні як закон Президентський законопроект № 10424 про адвокатуру та адвокатську діяльність. За відповідний законопроект проголосували 265 народних депутатів.

Сьогодні парламент прийняв Закон «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», який передбачає реформування української адвокатури.

Зокрема, передбачається створення Національної асоціації адвокатів України, створення системи органів адвокатського самоврядування та визначення їх повноважень, Єдиний реєстр адвокатів України, обов'язковість адвокатського запиту та адміністративна відповідальність за відмову в наданні інформації, Допуск адвокатів іноземних держав до здійснення адвокатської діяльності на території України та т . п.

Ліга: Закон
Переглядів: 480 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.07.2012

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031