Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 17
Відповідно до Закону, причали в портах можуть передаватися в оренду або концесію терміном до 49 років.


Верховна Рада сьогодні ухвалила Закон «Про морські порти України» на базі законопроекту № 9712.

Законом регулюються відносини в сфері портової діяльності, зокрема, встановлюється порядок будівництва, відкриття, розширення та закриття морських портів в Україні, порядок здійснення на їх території господарської діяльності, у тому числі надання послуг, визначається правовий режим об'єктів портової інфраструктури і т.д.

Відповідно до Закону, причали в портах можуть передаватися в оренду або концесію терміном до 49 років.

Тарифи на спеціалізовані послуги, що надаються в морському порту суб'єктами природних монополій, та послуги, які оплачуються в складі портових зборів, підлягають держрегулюванню.

Законом гарантується право приватної власності на причали, побудовані за рахунок приватних інвестицій до вступу в силу ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: pierre_cardin | Дата: 17.05.2012

Сьогодні парламент прийняв Закон, який визначає правила етичної поведінки для осіб, уповноважених виконувати функції держави або місцевого самоврядування, при виконанні ними посадових повноважень.

Дія Закону «Про правила етичної поведінки» буде поширюватися на Президента, спікера ВР і його заступників, депутатів усіх рівнів, Прем'єр-міністра, членів Кабміну, керівників центральних органів виконавчої влади, Генпрокурора, главу Національного банку, суддів і всіх нижчестоящих чиновників.

Зокрема, чиновники повинні об'єктивно, неупереджено, компетентно, вчасно, результативно і з розумінням виконувати службові повноваження, рішення та доручення органів та осіб, яким вони підкоряються. Крім того, повинні терпимо ставитися до політичних поглядів, ідеологічним течіям і релігійним переконанням інших осіб, а також діяти неупереджено у відносинах із громадськістю, незважаючи на особисті інтереси.
Крім базових основ етичного поведінки Законом ... Читати далі »
Переглядів: 449 | Додав: pierre_cardin | Дата: 17.05.2012

Нові норми передбачають, що об'єкти незавершеного будівництва можуть приватизуватися шляхом продажу на аукціоні методом зниження ціни і без оголошення ціни.


Фонд державного майна своїм наказом № 438 затвердив нову редакцію Положення про порядок приватизації об'єктів незавершеного будівництва.

Положення стосується приватизації об'єктів будівництва, які перебувають у державній власності і не можуть бути добудовані через відсутність джерел фінансування.

Включення недобудов до переліку об'єктів незавершеного будівництва, що підлягають приватизації, здійснюється як і раніше, за поданням державних органів приватизації та органів, уповноважених управляти держмайном.

У положенні, зокрема, передбачено, що об'єкти незавершеного будівництва можуть приватизуватися також шляхом продажу на аукціоні методом зниження ціни і без оголошення ціни.

Нове положення набуде чинності з дня опублікування.

... Читати далі »
Переглядів: 358 | Додав: pierre_cardin | Дата: 17.05.2012

Пошук

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031