Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 11
У документі викладено вимоги до суб'єктів оціночної діяльності, до їх звітності, організації документообігу, процедури співпраці з клієнтом; способи проведення зовнішнього контролю якості послуг.


Фонд державного майна своїм наказом затвердив Вимоги до якості послуг, що надаються суб'єктами оціночної діяльності, і правила організації системи зовнішнього контролю якості.

В наказі викладено вимоги до самих суб'єктів оціночної діяльності, до їх звітності, організації документообігу, процедури співпраці з клієнтом і т.д.

Так, зокрема, наказом встановлено, що оцінювачі, які працюють у складі суб'єкта оціночної діяльності, повинні мати кваліфікаційне свідоцтво оцінювача відповідно до програм базової підготовки та свідоцтво про підвищення кваліфікації за напрямами, зазначеними у кваліфікаційному свідоцтві оцінювача. Також такі оцінювачі не повинні мати непогашену судимість за умисні злочини і злочини у сфері господарської та служб ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: pierre_cardin | Дата: 11.05.2012

Право на обробку персональних даних фізособи може виникати не тільки за згодою фізособи, а й на підставі закону, з метою здійснення власником бази персональних даних його повноважень.


Державна служба України з питань захисту персональних даних в листі № 10/594-12 розглянула питання про роботу з персональними даними споживачів житлово-комунальних послуг.

Держслужба нагадує, що відповідно до статті 11 Закону «Про захист персональних даних» підставами для виникнення права на використання персональних даних є не тільки згода фізособи на обробку персональних даних про нього, а й дозвіл на обробку, що надається власникові бази персональних даних (БПД) законом, причому виключно для здійснення його повноважень.

Враховуючи це, отримувати від суб'єктів персональних даних, що є споживачами житлово-комунальних послуг не обов'язково, оскільки дозвіл на обробку надано законом для здійснення повноважень виконавця (виробника) комунальних ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: pierre_cardin | Дата: 11.05.2012

В Державній службі України з лікарських засобів відбулося обговорення з громадськими організаціями питання забезпечення фізичної доступності лікарських засобів, зокрема, щодо впровадження вимог, за умови виконання яких суб’єкти господарської діяльності могли б доставляти лікарські засоби на адресу споживача.

Як зауважив на початку зустрічі директор Департаменту державного регулювання оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами Олександр Кропивний, останнім часом до Держлікслужби України надходять чисельні звернення громадян України щодо розвитку послуги «Ліки на замовлення». Аналіз зазначених звернень показав, що вони надходять з регіонів та населених пунктів, у яких, згідно з даними ліцензійного реєстру Держлікслужби, відкрито аптечні заклади у кількості, яка дозволяє забезпечити фізичну доступність лікарських засобів.
... Читати далі »
Переглядів: 411 | Додав: pierre_cardin | Дата: 11.05.2012

Пошук

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031