Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 25
Головне завдання при реалізації нового законодавства - не допустити корупції, наголосив Сергій Тігіпко.

Пільгові умови оподаткування IТ-компаній будуть стимулювати зростання галузі, яка є однією з найперспективніших в українській економіці, заявив Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко, коментуючи вчорашнє прийняття Верховною Радою законодавчих змін.

«Більшість країн створюють для своїх IТ-компаній певні преференції, що стимулюють їх розвиток. Українські IТ-компанії виявляються де-факто неконкурентоспроможними на світовому ринку, адже вони платять дуже високі податки, в порівнянні з компаніями Індії, Китаю. Знижені ставки податків, запропоновані в законі, дозволять цю ситуацію виправити », - вважає С.Тігіпко.

За його словами, обсяг українського ринку експорту IT-послуг за підсумками 2011 року склав близько 1 млрд. доларів. «Сьогодні Україна посідає 5 місце в світі з експорту програмного забезпечення. Прийнятий закон дозво ... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: pierre_cardin | Дата: 25.05.2012

Митники підкреслюють пріоритетність митного оформлення предметів, призначених для здійснення заходів з підготовки та проведення чемпіонату.

Державна митна служба підготувала лист, що стосується митного оформлення предметів, призначених для здійснення заходів з підготовки та проведення чемпіонату Євро-2012.

Згідно з листом, митники отримали вказівки з 25.05.2012 забезпечити оформлення в пунктах пропуску для автомобільного сполучення через кордон виключно:

предметів, призначених для чемпіонату Євро-2012, які переміщуються через митний кордон України УЄФА, уповноваженими особами УЄФА, учасниками чемпіонату (за бажанням таких осіб);

товарів, що переміщуються нерезидентами через кордон на підставі книжок (карнетів) А.Т.А.;

товарів і транспортних засобів, що переміщуються через територію України в режимі транзиту (за місцем ввезення на митну територію України);

товарів (крім переміщу ... Читати далі »
Переглядів: 349 | Додав: pierre_cardin | Дата: 25.05.2012

За ухвалення в цілому законопроекту проголосували 235 депутатів
Кореспондент

Народні депутати прийняли Закон, який вносить суттєві зміни в роботу підприємців, що працюють на спрощеній системі оподаткування.
Так, зокрема, введено мораторій на застосування фінансових санкцій до "спрощенцям" за помилки, які протягом 2012 року будуть допущені при заповненні податкових декларацій і книги ведення доходів і витрат.

Про це повідомила прес-служба ДПАУ.

Законом враховано ряд ініціатив ДПАУ, спрямованих на спрощення процедури реєстрації платником податку на додану вартість. Так, відтепер будь-яка особа, яка здійснює господарську діяльність може зареєструватися платником ПДВ. Обмеження добровільної реєстрації - скасовано.

Крім того, зменшено термін реєстрації платників ПДВ з 10 до 5 робочих днів, введена електронна форма податкової накладної. Змінено і строки реєстрації податкових накладних у Єдиному реєстрі. Це дасть можливість своєчасно пер ... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: pierre_cardin | Дата: 25.05.2012

Янукович підписав закон про встановлення плаваючого акцизу на паливо

Президент України Віктор Янукович підписав закон Про внесення змін у підрозділ 5 розділу ХХ Перехідні положення Податкового кодексу України про коригування ставок акцизного податку.

Відповідно до закону, чинна ставка акцизного збору буде виступати коректором світової ціни нафти для споживачів України до кінця поточного року.

На думку міністра інфраструктури Україні Бориса Колеснікова, доходи від акцизу на паливо повинні залишатися в міських бюджетах. Міністр вважає, що потрібно чітко при сплаті акцизу на паливо визначати частку міст. "Ми над цим працюємо, щоб гроші взагалі не надходили до центрального бюджету, а відразу залишали ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: pierre_cardin | Дата: 25.05.2012

Пошук

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031