Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 14 » Вступили в силу зміни до Типових правил розміщення зовнішньої реклами
16:13
Вступили в силу зміни до Типових правил розміщення зовнішньої реклами
У Типових правилах з'явилося визначення вивіски (таблички), яка не є рекламою.

З сьогоднішнього дня діє постанова КМУ № 495 "Про внесення змін до Типових правил розміщення зовнішньої реклами".

Постанова доповнює Типові правила визначенням «вивіски» (або «таблички»), які не є рекламою, як ізвестно.Теперь під ними будуть розумітися «елементи» на будинку, будівлі, споруді з інформацією про найменування, знаки про товари та послуги, вид діяльності (якщо вид не можна визначити за назвою), часу роботи.

Причому вивіски і таблички повинні (щоб не вважатися рекламою) розташовуватися на зовнішній поверхні не вище першого поверху або ж на висоті того поверху, на якому розташоване приміщення належить особі, вивісивши табличку, або орендоване ці особою. Якщо ж суб'єкту господарювання належить вся будівля - вивіска (табличка) повинна бути на першому поверсі. Вона може також знаходитися безпосередньо біля входу в приміщення.

Доповненнями до Типових правил також передбачено, що вивіски (таблички) повинні бути легко демонтується, не повинні втручатися в несучі конструкції, не повинні відтворювати зображення дорожніх знаків, не повинні розміщуватися на об'єктах незавершеного будівництва. Площа їх поверхні не повинна перевищувати 3-х кв.метрів.

Демонтовано вивіски і таблички можуть бути не тільки при припиненні діяльності ФОП або юридичної особи або невідповідність табличок пред'являються до них вимогам, але також і через «порушення благоустрою території». Проводиться демонтаж вивіски за рахунок того, хто її встановлював.

Ліга: Закон
Переглядів: 414 | Додав: pierre_cardin | Рейтинг: 0.0/0

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930