Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 19

Національний банк Україна (НБУ) розробляє методику розширення безготівкових розрахунків в Україні. Про це на прес-конференції заявила заступник голови Нацбанку Віра Ричаківська, передає кореспондент РБК-України. 

"Якщо оцінювати обсяг готівки, то в Україні дуже великий обсяг готівкових розрахунків, і готівки в обігу. На сьогоднішній день майже 195 млрд грн поза банками. Це, звичайно, не дуже добре, оскільки це - обслуговування тіньового обороту", - заявила Ричаківська. 

За її словами, глава Нацбанку Сергій Арбузов поставив завдання вивчити стан готівки, забезпечення готівкою та причини такого становища. 

"Це питання потребує вирішення, але просто зменшити готівку можна. Ми розумієм ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.06.2012

На дирекцію МТСБУ пропонується покласти функції вирішення будь-яких питань діяльності бюро, крім належать до компетенції інших органів

Народний депутат Олександр Єдін вніс на розгляд парламенту законопроект № 10626 про зміни в органах управління Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Проектом пропонується дирекцію МТСБУ (замість президії) зробити органом, що здійснює загальне керівництво діяльністю МТСБУ.

У зв'язку з цим проектом пропонується на дирекцію покласти функції вирішення будь-яких питань діяльності МТСБУ, крім належать до компетенції інших органів - загальних зборів, президії та Координаційної ради. У тому числі і питань затвердження (за погодженням з Координаційною радою) положення про порядок і умови формування централізованих страхових резервних фондів, положення про порядок розміщення коштів централізованих страхових резервних фондів та положення про фонд попереджувальних заходів МТСБУ.

Задуман ... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.06.2012

Нардеп Олег Тищенко розробив Концепцію впровадження системи електронного голосування в Україну, проект постанови про прийняття якої зареєстрований у ВР за № 10629 від 18 червня 2012 року.

Існуюча виборча система України вимагає суттєвих змін шляхом впровадження новітніх технологій для голосування, які дозволять в повній мірі забезпечити виборчі права громадян, зробити процедуру виборів гнучкою для виборців, швидкої в підрахунку голосів, надійно захищеної від фальсифікацій, розрахованої на багаторазове використання із залученням мінімальної кількості людей і здатною заощадити значні фінансові ресурси держави, вважає народний депутат О.Тіщенко, який розробив Концепцію електронного голосування.

Електронне голосування - це спосіб волевиявлення громадян на основі інформаційних і комунікаційних технологій, охоплює різні форми голосування (вибори, референдуми, вивчення громадської думки, проведення громадських слухань та обговорень) і здійс ... Читати далі »
Переглядів: 411 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.06.2012

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930