Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 19 » У парламенті пропонують зміни в управлінні Моторним (транспортним) страховим бюро
17:36
У парламенті пропонують зміни в управлінні Моторним (транспортним) страховим бюро
На дирекцію МТСБУ пропонується покласти функції вирішення будь-яких питань діяльності бюро, крім належать до компетенції інших органів

Народний депутат Олександр Єдін вніс на розгляд парламенту законопроект № 10626 про зміни в органах управління Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Проектом пропонується дирекцію МТСБУ (замість президії) зробити органом, що здійснює загальне керівництво діяльністю МТСБУ.

У зв'язку з цим проектом пропонується на дирекцію покласти функції вирішення будь-яких питань діяльності МТСБУ, крім належать до компетенції інших органів - загальних зборів, президії та Координаційної ради. У тому числі і питань затвердження (за погодженням з Координаційною радою) положення про порядок і умови формування централізованих страхових резервних фондів, положення про порядок розміщення коштів централізованих страхових резервних фондів та положення про фонд попереджувальних заходів МТСБУ.

Задумано проектом і зміни способу формування дирекції. Якщо за чинним законодавством директор та інші члени дирекції призначаються президією МТСБУ (члени - ще і за погодженням з Координаційною радою), то в проекті і директор, і інші члени дирекції призначаються безпосередньо Координаційною радою. А останній, у свою чергу, згідно з проектом, повинен включати в свої ряди по одному представнику від цілого ряду міністерств і держкомісій, зокрема - Мінфіну, Мінекономрозвитку, МВС, Нацкомісії з регулювання ринків фінпослуг.

Ліга: Закон
Переглядів: 332 | Додав: pierre_cardin | Рейтинг: 0.0/0

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930