Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 25 » Комітету «не сподобались» зміни щодо держрегулювання в сфері транспорту
13:47
Комітету «не сподобались» зміни щодо держрегулювання в сфері транспорту
Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією вважає, що потребує доопрацювання проект закону щодо державного регулювання і управління у сфері транспорту та дорожнього господарства.

Законопроект № 10458 покликаний привести у відповідність ряд нормативних актів згідно указам Президента шляхом уточнення функцій і повноважень органів виконавчої влади у відповідних сферах суспільного життя, обов'язків і відповідальності посадових осіб цих органів та суб'єктів господарювання, назв органів виконавчої влади.

Під час обговорення члени Комітету висловили низку зауважень до проекту. Зокрема, змінами в ч. 3 ст. 5 Закону «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом або фінансування тероризму», в якій визначаються суб'єкти державного фінансового контролю, уточнюється лише назва Міністерства транспорту та зв'язку України, але в той же час назви інших міністерств залишаються без змін.

На думку народних депутатів, при заміні в Законі «Про боротьбу з тероризмом» назви центрального органу виконавчої влади "Міністерство транспорту України» (на «центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері транспорту») простежується певна непослідовність, враховуючи відповідні зміни, запропоновані до інших законів, згідно з якими зазначена міністерство перейменовується в «центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізацію державної політики в сфері транспорту, дорожнього господарства, туризму та інфраструктури».

Члени комітету акцентували увагу на висновку Головного науково-експертного управління Апарату ВР, в якому зазначається, що законопроект потребує доопрацювання. Зауваження викликає як нормопроектувальної техніки авторів проекту, так і той факт, що деякі його положення дублюють проекти, що знаходяться на розгляді у ВР.

Ліга: Закон
Переглядів: 403 | Додав: pierre_cardin | Рейтинг: 0.0/0

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930