Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 27
28 червня вступає в дію Закон № 4911-VI «Про внесення змін до статті 1 Закону України« Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування », норми якого, відтепер, поширюються також на покупців легкових автомобілів.

Нагадаємо, що зміни ст.1 Закону про збір на пенсійне страхування стосуються, зокрема, сплати збору при купівлі-продажу легкових автомобілів.

Так, сплата збору тепер відноситься до обов'язку покупця транспортного засобу. Також документ виключає з числа платників тих, хто купує авто в порядку забезпечення ними інвалідів, і тих, хто успадкує автомобілі за законом (але не за заповітом).

Ліга: Закон
Переглядів: 319 | Додав: pierre_cardin | Дата: 27.06.2012

Комітет з питань транспорту і зв'язку рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект про внесення змін до Закону про дорожній рух.

Законопроектом № 10259 пропонується викласти ст.25 Закону про дорожній рух в новій редакції - зобов'язати місцеві органи виконавчої влади та місцевого самоврядування спільно з дорожніми органами забезпечити облаштування нерегульованих перехресть дорожніми знаками, розміткою, а в населених пунктах - обладнати нерегульовані перехрестя засобами освітлення в нічний час .

Проектом також передбачено, що власники автомобільних доріг повинні надавати інформацію про існування, проектування або будівництво об'єктів дорожнього сервісу для внесення її до Єдиної автоматизованої системи обліку об'єктів дорожнього сервісу ДАІ.

Як зазначалося на засіданні Комітету, значна частина ДТП трапляється саме на перехрестях, і обумовлена ​​неналежним станом або відсутністю технічних засобів регулювання дорожньог ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: pierre_cardin | Дата: 27.06.2012

Держземагентство України започатковує створення бази даних проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, що забезпечить вільний доступ до цієї інформації.

Зацікавлені особи без зайвого клопоту зможуть дізнатись про терміни затвердження технічної документації нормативної грошової оцінки земель населеного пункту, розміри середньої (базової) вартості одного квадратного метра земель населеного пункту. Крім того, стане доступною інформація про набрання чинності нормативної грошової оцінки земель населеного пункту. Віднині вичерпними та доступними будуть дані і про розробника технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту, тощо.

Цього року в Україні планується завершити роботи з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів. Станом на 1 червня 2012 року проведено нормативну грошову оцінку земель 95,2% населених пунктів.

... Читати далі »
Переглядів: 322 | Додав: pierre_cardin | Дата: 27.06.2012

Законопроект розроблено з метою врегулювання спірних питань з приводу визначення шкоди, заподіяної знищенням лісу.

До парламенту внесено законопроект № 10669, що пропонує змінити деякі норми Кримінального кодексу щодо посилення відповідальності за незаконну вирубку лісових ресурсів.

Так, проектом пропонується в ст.245 КК доповнити словами «захисних лісових насаджень» перелік об'єктів рослинного світу, за знищення або пошкодження яких передбачено покарання.

Крім того, пропонуються зміни до ст.246 КК шляхом доповнення приміткою стосовно врегулювання питань з приводу істотної шкоди - він вважається таким, якщо полягає у заподіянні збитків на суму від 50 неоподатковуваних мінімумів за таксою, встановленою для обчислення розміру стягнень за шкоду, заподіяну незаконною вирубкою і пошкодженням дерев і чагарників.

Мета законопроекту - припинення безсистемної, неконтрольованою, масової вирубки лісів, дорогоцінних порід дерева. ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: pierre_cardin | Дата: 27.06.2012

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930