Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 9 » Визначено механізм надання пільгових кредитів на ремонт об'єктів ЖКГ
10:58
Визначено механізм надання пільгових кредитів на ремонт об'єктів ЖКГ
Кабінет Міністрів України затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для пільгового кредитування юридичних осіб, у тому числі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів житлово-комунального господарства. Відповідну постанову № 599 прийнято на засіданні Уряду 31 травня 2012 року. 

Цей документ розроблено на виконання Закону України «Про державний бюджет України на 2012 рік».

Метою постанови є визначення механізму надання пільгового кредиту юридичним особам, у тому числі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітальних та поточних ремонтів об’єктів житлово-комунального господарства та створення належного нормативно-правового підґрунтя для своєчасного та ефективного використання коштів державного бюджету.

Для отримання пільгового кредиту позичальник подає регіональному управлінню Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву(ДФСМЖБ), зокрема, документи, які підтверджують його платоспроможність, довідки про відсутність заборгованості з виплати зарплати, сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), довідки банку, в якому відкрито рахунки позичальника, про відсутність боргів за кредитами тощо.

Спеціальна комісія за наявності позитивного висновку регіонального ДФСМЖБ щодо платоспроможності позичальника розглядає ТЕО проектів та проводить їхній відбір.

На підставі її рішень Мінрегіон затверджує перелік проектів для надання кредитів та визначає позичальників.

Прийняття вищезазначеної постанови сприятиме, зокрема, збільшенню інвестицій для впровадження новітніх технологій у розвиток ЖКГ на регіональному та національному рівнях.

Урядовий кур'єр
Переглядів: 404 | Додав: pierre_cardin | Рейтинг: 0.0/0

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031