Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Березень » 13 » Правоохоронні органи затримали керівництво Lulz Security
09:47
Правоохоронні органи затримали керівництво Lulz Security
Затримання було здійснено на основі доказів, які надавав владі голова Lulz Security, що кілька місяців таємно працював на уряд.

Як повідомляє Fox News, 6 березня правоохоронні органи декількох країн затримали учасників хакерської групи Lulz Security. Троє учасників були арештовані, а двом заочно пред'явили обвинувачення в змові.

За даними видання, затримання було здійснено на основі доказів, які надавав владі голова Lulz Security, що кілька місяців таємно працював на уряд.

Серед заарештованих учасників групи було двоє британців, двоє ірландців і один американець. Імовірно обвинувачувальний акт буде представлений в суді Південного округу Нью-Йорка вранці 6 березня за місцевим часом.

«Це руйнівні наслідки для організації. Ми обезголовили LulzSec», - заявив представник ФБР.

Як повідомляє видання, керівником хакерського угруповання є безробітний 28-річний батько двох дітей Гектор Ксавьє Монсегюр (Hector Xavier Monsegur), який відомий під мережевим ім'ям Sabu. Після того, як в червні ФБР викрило хакера, він став співпрацювати з відомством.

Передбачається, що затриманий член угрупування Джеремі Хаммонд (Jeremy Hammond) був одним з керівників злому серверів Stratfor в грудні 2011 року. Нагадаємо, що тоді хакери викрали кілька мільйонів електронних листів, а також іншу конфіденційну інформацію.

Прес-секретар суду Південного округу Нью-Йорка, а також адвокат Монсегюра від коментарів відмовилися.

Передбачається, що дії членів хакерського угруповання Lulz Security, які є відгалуженням від Anonymous, принесли мільярди доларів збитку уряду, міжнародним банкам і корпораціям.

Відзначимо, що в червні 2011 року хакери їх LulzSec заявляли про припинення соєю діяльності. Пізніше поліція Великобританії і США повідомляла про арешт кількох членів LulzSec.

http://it-tehnolog.com/bezpeka/pravoohoronni-organi-zatrimali-kerivnitstvo-lulz-security/
Переглядів: 451 | Додав: pierre_cardin | Рейтинг: 0.0/0

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031