Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Серпень » 22 » Apple: Sony і Nokia не копіюють iPhone
18:46
Apple: Sony і Nokia не копіюють iPhone
В ході проходить в США судового розгляду між компаніями Samsung і Apple боку представили суду свої останні аргументи, які повинні були схилити присяжних на бік одного або іншого найбільшого виробника смартфонів.

У якийсь момент захисники Samsung спробували наочно показати подвійні стандарти Apple: нібито в інших виробників теж є «айфоноподобние» телефони. Для американської сторони такий аргумент не здався коректним. Під час своєї промови представник купертінской компанії заявив, що такі продукти, як Nokia Lumia і Sony Xperia Arc є самобутніми і оригінальними.

Адвокат уточнив, що смартфони відрізняються від iPhone не тільки за дизайном, але і за зовнішнім виглядом операційної системи, на базі якої вони працюють.

«Два блискучих прикладу того, як можна створити сучасний смартфон без того, щоб скопіювати продукт Apple», - зазначив юрист.

Тепер дев'яти присяжним - семи чоловікам і двом жінкам - належить винести найважливіше рішення, яке торкнеться індустрію мобільних пристроїв і особливо все, що стосується дизайну смартфонів і планшетів.

Примітно, що тяжкість відповідальності за вирок буде лежати на плечах людей, більшість з яких не мають ніякого відношення до розглянутого питання. Вирішувати долю Apple, Samsung, а заодно і всієї галузі будуть: інженер-електрик, домогосподарка, будівельник, молодий безробітний геймер, страховий агент, менеджер магазину велосипедних запчастин, фахівець з авіоніки, менеджер з AT & T і фінансовий консультант.

http://vk.com/iphone
Переглядів: 396 | Додав: pierre_cardin | Рейтинг: 0.0/0

Пошук

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031