Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 05
Нове положення про порядок інформування вкладників про систему гарантування вкладів фізосіб почне діяти 22.09.2012 р.

Виконавча дирекція фонду гарантування вкладів рішенням від 23.07.2012 р. № 10 затвердила Положення про порядок інформування вкладників про систему гарантування вкладів фізосіб.

Відзначимо, що основною метою становища є сприяння підвищенню рівня інформованості вкладників про систему гарантування вкладів фізосіб, посилення довіри до банківської системи України та забезпечення дотримання прав фізосіб на інформацію в сфері гарантування вкладів фізосіб шляхом забезпечення наявності, доступності та достовірності відповідної інформації. Вимоги цього Положення поширюються на всіх учасників Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Згідно з положенням, фонд двічі на рік, за станом на 1 січня і 1 липня, публікує в газетах «Урядовий кур'єр» і «Голос України» перелік учасників фонду за формою, наведеною в додатку 1 до положення. ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.09.2012

Представники Держземагентства обговорили з іностранними колегами створення Державного земельного банку в Україні.

Як повідомляють в Держземагентства, місія міжнародних експертів, яка перебувала в Україні в рамках проекту по створенню Державного земельного банку, завершила черговий етап роботи. Експерти з Нідерландів, Німеччини, Іспанії, Болгарії та Литви провели ряд робочих зустрічей з представниками Держземагентства, на яких обговорили створення Державного земельного банку в Україні.

«Концепцією Державного земельного банку передбачається, насамперед, ефективне управління землями державної власності, консолідація земель, розвиток сільських територій, - підкреслив Голова Держземагентства України Сергій Тимченко. - За попередніми розрахунками ставка повинна бути в середньому 8-9 відсотків річних, що принаймні вдвічі менше, ніж нині діючі ставки комерційних банківських установ ».

Міжнародні експерти, ... Читати далі »
Переглядів: 360 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.09.2012

У парламенті з'явився законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання окремих питань у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

У парламенті зареєстровано законопроект № 11170 авторства регіонала Артема Синиці, який пропонує на законодавчому рівні закріпити порядок щорічної оплати суб'єктами господарювання ліцензій на право імпорту, експорту і оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Законопроектом пропонується внести зміни до статті ч.7 ст.15 Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» - передбачити, що чергова плата за ліцензії справляється щорічно на початку наступного року дії ліцензії.

Орган, який видає ліцензії, повинен буде розміщувати на своєму офіційному сайті інформацію про внесення суб'єктами господарювання платежу за ліцензію ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.09.2012

У наступному році стане можливим перенесення мобільних номерів з однієї мережі в іншу, а також фіксованих номерів в одній зоні нумерації.

Послуга MNP (Mobile Number Portability) повинна запрацювати до кінця першого кварталу 2013 року. Цієї осені НКРСІ повинна розробити та узгодити положення про надання послуги.

У минулий четвер НКРСІ схвалила проект наказу Адміністрації Держспецзв'язку "Про затвердження Технічних вимог до телекомунікаційних мереж щодо забезпечення надання послуги перенесення абонентського номера (MNP) та користування персональним номером».

Проект надійшов до Комісії 23 серпня. Він пропонує перенесення мобільних номерів з однієї мережі в іншу, а також фіксованих номерів в одній зоні нумерації. Номери з фіксованої мережі на мобільну і назад переносити не можна.

Джерело: proIT.

http://jurliga.ligazakon.ua/news/2012/9/5/71496.htm
Переглядів: 479 | Додав: pierre_cardin | Дата: 05.09.2012

Пошук

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930