Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 04
Українська автотехніка у Російській Федерації з 1 вересня 2012 року подорожчає на 10-30% у результаті запровадження утилізаційного збору на окремі види колісних транспортних засобів. 

Про це заявив віце-президент Асоціації автовиробників України "Укравтопром" Юхим Хазан.

"Вартість легкового автомобіля (без ПДВ), що імпортується в Росію, подорожчає на 10-12% (Запорізький та Черкаський автозаводи - ред.). Одночасно вантажівки, включаючи малотоннажні фургони, та вантажівки, що виробляються Кременчуцьким автозаводом, ЗАЗом, корпорацією "Богдан", подорожчають набагато більше - максимально до 30% (без ПДВ), а автобуси українських автовиробників подорожчають на 10-16%", - зазначив він.

За словами експерта, вищезгадані захисні заходи російської сторони істотно позначаться на обсягах реалізації експорту українського автопрому в РФ: адже він частково втратить свою конкурентоспроможність через підвищення ціни.

"Українські автовиробники мож ... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: pierre_cardin | Дата: 04.09.2012

Держспецзв'язку хоче, щоб абоненти оформляли договори з операторами. Умови укладання договорів визначить Кабмін. Таким чином, чиновники збираються допомогти правоохоронним органам збирати інформацію про користувачів.

Абонентів можуть зобов'язати підписувати договори з мобільними операторами. Таке нововведення навряд чи влаштує, як одних, так і других. Бізнесменам доведеться повністю видозмінювати канали продажів (97% приватних абонентів зараз анонімні), а споживачам - в черговий раз здавати свої паспортні дані.

Держспецзв'язку розробила зміни до профільного закону «Про телекомунікації». Його основна ідея полягає в тому, щоб ввести обов'язкові договірні відношення при покупці абонентами SIM-карт у мобільних операторів. Умови, згідно з якими договору будуть полягати, визначить Кабмін. Таким чином, чиновники збираються допомогти правоохоронним органам збирати інформацію про користувачів.

«Метою внесення таких змін до законодавства є нагальна н ... Читати далі »
Переглядів: 431 | Додав: pierre_cardin | Дата: 04.09.2012

Основною метою концепції є забезпечення ефективного фінансування та розвитку існуючої мережі автомобільних доріг.

На вчорашньому засіданні уряд схвалив концепцію державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013 - 2018 роки, яка визначає пріоритети та завдання розвитку таких доріг.

Основною метою концепції є забезпечення ефективного фінансування та розвитку існуючої мережі автомобільних доріг загального користування за маршрутами міжнародних національних транспортних коридорів, підвищення безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень пасажирів і вантажів, реформування системи державного управління автомобільними дорогами загального користування.

В Україні понад 170 тис. кілометрів автомагістралей, які потребують реконструкції та ремонте.Н.Азаров вважає, що темпи дорожнього будівництва необхідно збільшити в п'ять разів, щоб за 10 років повністю модернізувати ... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: pierre_cardin | Дата: 04.09.2012

Пошук

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930