Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Серпень » 30

Міністерство промисловості і торгівлі Росії частково знизило ставки утилізаційного збору за ввезення іномарок на територію країни. Про це в четвер, 30 серпня, пише "Коммерсантъ" з посиланням на останню редакцію постанови уряду, що потрапила в розпорядження видання. 

За інформацією газети, базова ставка утилізаційного збору, який повинен набути чинності 1 вересня, залишилася колишньою. Для легкових автомобілів вона складе 20 тисяч рублів, а для вантажного та комерційного транспорту, автобусів та спецтехніки - 150 тисяч рублів.

У черговій редакції постанови, зокрема, знижені знижувальні коефіцієнти за ввезення автомобілів фізичними особами. Так, на нові машини коефіцієнт скоротився з 0,15 до 0,1 (з трьох до двох тисяч рублів), а для машин старших трьох років - з 0,25 до 0,15 ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: pierre_cardin | Дата: 30.08.2012

Бланки іноземних дозволів, оформлення українським перевізникам до 1 вересня 2012 р., на яких проставлено печатки ДП «Служба міжнародних автомобільних перевезень», є легітимними.

З 1 вересня 2012 Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті почне надавати адміністративні послуги, зокрема, здійснювати видачу дозволів на поїздки територіями іноземних держав при виконанні нерегулярних перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні.

Тому вже з 1 вересня на бланках іноземних дозволів на міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів будуть ставити штамп працівника Укртрансінспекція. Разом з цим, в Держінспекції зазначають, що бланки закордонних дозволів, оформлення українським перевізникам до 1 вересня 2012 р., на яких проставлено печатки ДП «Служба міжнародних автомобільних перевезень», є легітимними.

Джерело: Мінінфраструктури

http://jurliga.ligazakon.ua/news/20 ... Читати далі »
Переглядів: 301 | Додав: pierre_cardin | Дата: 30.08.2012

Група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді законопроект, який передбачає повний перехід на електронний документообіг.

Депутати пропонують Кабміну у шестимісячний строк вжити всі необхідні заходи по введенню електронних документів, документообігу та цифрового підпису. Про це йдеться в законопроекті № 11109.

Тому в держбюджеті-2013 пропонується закласти набагато менше витрат на друковану папір та витратні матеріали, які необхідні для виготовлення паперових документів.

У разі ухвалення такого закону він набере чинності через рік після публікації, а ще через півроку паперовий докуметооборот буде заборонений в органах держвлади і місцевого самоврядування. Також держорганам заборонять вимагати у юросіб або фізосіб документи та їх копії.

На думку авторів проекту, такий порядок радикально спростить численні бюрократичні процедури, зокрема, в частині створення, закриття підприємств, їх звітності. Головним наслідком ... Читати далі »
Переглядів: 348 | Додав: pierre_cardin | Дата: 30.08.2012

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про внесення змін до законів про міліцію і про дорожній рух.

Народні депутати Віктор Швець та Володимир Малишев подали в парламент законопроект № 11114 з метою законодавчо закріпити повноваження Кабінету Міністрів України щодо затвердження положення про Державтоінспекції МВС. Закон про дорожній рух пропонується доповнити відповідною нормою.

Крім того, статтю 521 цього Закону пропонується доповнити частиною третьою такого змісту: До складу Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України входять підрозділи, які є юридичними особами.

Автори проекту вважають, що законодавче закріплення зазначених повноважень Кабміну дозволить чітко визначити завдання, обов'язки та відповідальність держоргану, на який покладено забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні, а також надасть можливість організувати дієву взаємодію з міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, об' ... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: pierre_cardin | Дата: 30.08.2012

Пошук

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031