Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 04
Відеофіксація не є підставою для покарання порушників правил проїзду залізничних переїздів, уточнює прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту. 

Оперативно фіксувати порушення дозволяють камери відеоспостереження, але на відміну від законодавчих норм європейських країн, в Україну відеофіксація не є підставою для покарання порушників. Про це сказав перший заступник начальника Головного управління безпеки руху та екології Укрзалізниці Володимир Крот.

За словами чиновника, в Україну складний механізм стягнення штрафу за порушення правил проїзду залізничних переїздів: потрібно зафіксувати факт порушення, зупинити автомобіль порушника, встановити його особу, скласти протокол про адмінпорушення, винести постанову про притягнення до адміністративної відповідальності. Тільки сукупність всіх цих складових створює умови для стягнення штрафу.

"Не має великого значення розмір штрафу, який буде стягнуто з порушника. Має значення нев ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: pierre_cardin | Дата: 04.04.2012

У парламенті зареєстрований законопроект, яким пропонується розширити права на участь громадянського суспільства в законотворчому процесі шляхом надання громадянам права на внесення до Кабміну проектів законів.

Так, громадяни зможуть подати свій законопроект Кабміну за умови, якщо:
- Законопроект, ініційований у порядку громадської ініціативи, попередньо отримає письмову підтримку не менше 100 тисяч громадян України;
- Підписи на підтримку такого законопроекту будуть зібрані не менш ніж у п'яти областях і не менше, ніж по п'ятнадцять тисяч підписів у кожній області;
- Норми такого законопроекту не будуть суперечити Конституції, не будуть спрямовані на внесення змін до Конституції, не будуть мати на меті зміну території України, не будуть стосуватися питань податків, бюджету та амністії, не будуть передбачати надання згоди на обов'язковість міжнародних договорів України.

За умови дотримання вищевказаних вимог, Кабмін протягом трьох місяців з ... Читати далі »
Переглядів: 417 | Додав: pierre_cardin | Дата: 04.04.2012

Декларування від'ємного значення об'єкта оподаткування з податку на прибуток не може бути відмовою у прийнятті податковими органами податкової декларації з податку на прибуток.

Глава Державної податкової служби, Олександр Клименко, попередив своїх підлеглих в листі № 7470/7/15-1217 від 16.03.2012 р. про відповідальність за перевищення своїх повноважень.

Йдеться, зокрема, йшла про такий вид перевищення як відмова посадових осіб органів ДПС від прийняття податкової звітності з податку на прибуток, яка містить від'ємне значення об'єкта оподаткування.

У листі підкреслюється, що єдиною підставою для відмови у прийнятті податкової декларації відповідно до Податкового кодексу є відсутність обов'язкових реквізитів, зазначених у пунктах 48.3 і 48.4 НК.

Відмова посадової особи ДПС від прийняття податкової декларації за будь-якими, не зазначеним у статті 49 НК причин (включаючи зміну показників податкової звітності, зменшення або ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: pierre_cardin | Дата: 04.04.2012

Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30