Юридична фірма B.Glyadyk & Partners | www.glyadyk.com.ua

Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Січень » 19
Перейти на спрощену систему оподаткування підприємцям можна буде і з наступного кварталу. Про це на прес-конференції в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ сказала начальник відділу оподаткування самозайнятих осіб Управління адміністрування податків на доходи фізосіб департаменту оподаткування фізосіб ДПСУ Тетяна Федченко, повідомляє Ліга.net

Відповідаючи на питання, що робити підприємцям, які не встигнуть перейти на спрощену систему оподаткування до 25 січня поточного року, Т. Федченко зазначила, що такі підприємці будуть платити податки на загальних підставах. За її словами, перейти на спрощену систему оподаткування вони зможуть в другому кварталі, подавши відповідну заяву за 15 днів до початку нового податкового періоду.

Вимоги про подання заяви про перехід ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.01.2012

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 18 січня схвалив законопроект про внесення змін до Закону України "Про рекламу", розроблений Держкомітетом з питань технічного регулювання та споживчої політики.

Зміни до Закону передбачають, зокрема, заборона реклами будь-яких товарів за участю або з використанням зображення лікарів та інших професійних медичних працівників, а також осіб, зовнішній вигляд яких імітує зовнішній вигляд лікарів. Заборона пов'язана з тим, що така реклама діє на підсвідомість споживачів реклами.

На сьогоднішній день Законом "Про рекламу" вже заборонено використовувати зображення лікарів (або імітувати їх зовнішній вигляд) в рекламі ліків, методів лікування й діагностики, а також у рекламі алкогольних і тютюнових виробів.
... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.01.2012

Тим українським підприємцям, які працюють на загальній системі оподаткування і сплачують ПДВ, не повинні відмовляти у переході на спрощену систему. Однак, на даний момент є дані про те, що іноді на місцях таким платникам відмовляють у реєстрації платника єдиного податку та пропонують почекати до II кварталу 2012 року, повідомляє Ліга.net

Це питання обговорювалося сьогодні під час прес-конференції в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ "Практичне застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності" за участю представників Міністерства фінансів та Державної податкової служби.

"Якщо підприємці хочуть перейти на 5% - подають заяву про анулювання свідоцтва платника ПДВ та заяву про перехід на спрощену систему. Є розроблений порядок анулювання свідоцтв ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.01.2012

Державна податкова служба не буде продовжувати терміни перереєстрації підприємців-"спрощенців". Про це на прес-конференції заявив глава відомства Олександр Клименко, повідомляє УНІАН.

Як неодноразово повідомляли податківці, фізособи-підприємці, які вирішили перейти з початку 2012 року на спрощену систему Оподаткування, повинні подати до органів державної податкової служби відповідну заяву "у строк не пізніше 25 січня 2012 року".

Термін подачі заяву встановлено Прикінцевими та перехідними положеннями Закону № 4014-VI від 4 листопада 2011 року "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності".


... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: pierre_cardin | Дата: 19.01.2012

Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031